MeriSet - Itäisen Suomenlahden Risteilyt

Olemme keränneet muutamia elämyksellisiä ohjelmavaihtoehtoja yritysten tyhy- ja virkistyspäiviin, asiakastilaisuuksiin sekä henkilökunnan ja johdon palkitsemiseen.

Sapokasta Sataman valoihin

Iltaristeily Kotkan sataman valoissa on laadukas lopetus viralliselle tilaisuudelle. Tunnelman kohottaa aurinkokannella kuohuviinimalja illalle ja kokkimme loihtima illallisbuffet saa risteilyvieraat viihtymään. Musiikin siivittämänä nautitaan kaikilla aisteilla pienestä meripyrähdyksestä Kotkan suojaisessa saaristossa. Meriristeilyllä nähdään Kotkan nähtävyydet mereltä käsin, kuullaan tarina Ruotsinsalmen meritaistelusta ja ihaillaan satamat iltavalaistuksessa. Nostalgista Kotka- tunnelmointia merellisessä ympäristössä.
Tämä risteilyilta muistetaan.

89 € / henkilö

Hinta sisältää kolmen tunnin risteilyn, kuohuviinin, illallisbuffetin ja valkoiset pöytäliinat, muusikko aluksella ja reittiselostuksen.

(Virvoitus- ja alkoholijuomat eivät sisälly hintaan)

Lähtö- ja paluupaikka Kotka, Sapokka tai Merikeskus Vellamo

Minimiryhmäkoko 25 hlö

Kokousristeily saaristossa

Hyvät päätökset sinetöidään meren rentouttavassa vaikutuksessa. Tarjoamme merelliset puitteet kokousten, seminaarien ja koulutustilaisuuksien pitämiseen upeissa merimaisemissa. Irrottauduttuamme laiturista, nautimme aamukahvit, joka virkistää mielen uusille ajatuksille. Käytössänne on alueen parhaimmat kokousvälineet aluksella. Risteilemme suojaisaa reittiä pitkin saariston syleilyyn. On aika pitää tauko, nauttia lounasta aluksella sekä tutustua hurmaavaan Tammion saaristolaiskylään. Paluumatkalla nautitaan merimaisemista tai jatketaan hetki vielä kokousta. Päiväkahvit aurinkokannella kruunaa päivän. Meri on tehnyt tehtävänsä, on aika rantautua mieli virkistyneenä, uusin ajatuksin.

70 € / henkilö

Hinta sisältää viiden tunnin risteilyn, opastetun saarikierroksen, AV-välineet, reittiselostuksen, kokouskahvit x 2, lounas aluksella.

Lähtö- ja paluupaikka Kotka, Sapokka tai Hamina, Tervasaari

Minimiryhmäkoko 25 hlö

Arktiset linturisteilyt

Toukokuussa pääsemme näkemään aitiopaikalta miljoonien arktisten lintujen kevätmuuton. Suurimmat parvet ajoittuvat toukokuun kahdelle viimeiselle viikolle. Valtavat lintuparvet lentävät meren yllä ja näky on henkeäsalpaava. Lintutuntemusta ei risteilyllä tarvita. Mukana risteilyllä asiantuntijana on radion luontoilloistakin tuttu luonto- ja lintuopas, Urpo Koponen. Poikkeamme risteilyllä myös katsomassa saaren luonnon heräämistä tulevaan kesään. Risteilyllä nautitaan jo kuuluisaksi tullutta Merisetin aitoa saaristolaista lohikeittoa ja nautitaan kahvit jälkiruuaksi.

74 € / henkilö

Hinta sisältää viiden tunnin risteilyn, lintuoppaan, reittiselostuksen, opastetun kierroksen saaressa, ruokailun ja kahvitarjoilun aluksella.

Lähtö- ja paluupaikka Kotka, Sapokka tai Hamina, Tervasaari

Minimiryhmäkoko 25 hlö

Salakuljetusta saaristossa

Salakuljetuksesta ovat nauttineet kaiken ikäiset asiakkaat (10–80 -vuotiaat)! Olette menossa menneeseen aikaan. Hyvä niin ja tervemenoa! Ryhmässänne tulee tapahtumaan jotain odottamatonta, sellaista mitä ette ennen ole niin tutuissa työtovereissa ja ystävissä huomanneetkaan. Jokaisesta hyvästä voi nousta paha ja pahasta saattaa paljastua hyvä. Toivomme Teidän nauttivan luottavaisin mielin, mutta liikaa ei kannata luottaa. Salakuljetusta ja salaisia suhteita -ohjelma lähtee liikkeelle, kun ryhmällenne annetaan roolit (luonteenpiirrettä, muutamia sanoja ja salaisia tehtäviä) ja kasa vanhoja kortteja, jotka toimivat karttana. Reittipisteillä on tehtäviä, minkä perusteella on löydettävä salakuljetuskätkö, ennen kuin vastapuoli löytää sen. Matkalle saa myös pienempiä kätköjä, joissa päästään nauttimaan suolaista ja märkää, mikäli haluatte.

Matkalla saareen nautimme loistokkaan saaristolaismenun noutopöydästä. Paluumatkalla tarjoillaan salakuljettajien juomia ”kaffeplöröä” ja ”kovaa teetä”. 

150 € / henkilö

Hinta sisältää viiden tunnin risteilyn, ohjelman, reittiselostuksen, ruokailun ja kahvitarjoilun aluksella.

Lähtö- ja paluupaikka Kotka, Sapokka tai Hamina, Tervasaari

Minimiryhmäkoko 25 hlö

Lounasristeilyt

Lounasristeily upeassa ja suojaisessa saaristossa. 

Meri antaa lisäarvoa mihin tahansa tilaisuuteen. Tarjoamme merellistä rauhaa ja upeat puitteet onnistuneeseen tilaisuuteen. Kun haluat tarjota ryhmällesi unohtumattoman vierailun - tuo vieraasi myös merellisiin tunnelmiin. Me huolehdimme vieraista tarjoamalla kaikin aistein koettavia merellisiä elämyksiä. 

35 € / henkilö 

Hinta sisältää kahden tunnin risteilyn, lohikeiton, reittiselostuksen ja arvonlisäveron. 

Minimiryhmäkoko 25 hlö